Beursstanden & sponsorwalls

Onze standen zijn perfect bruikbaar voor presentaties op beurzen en sponsorwalls.
Door de eenvoudige vorm zijn deze stand in een handomdraai geplaatst. Ook is deze simpel in transport, ze kan zo in een gewone personenwagen vervoerd worden.
De afgewerkte standen worden altijd met een gratis draagkoffer of trolley geleverd. (bij het gebogen model deze kan voorzien worden met een beeld. Zo kunt ze gebruiken als eenvoudige toog)


Beurswanden geven jouw beurs een professionele uitstraling. Ze zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een scherpe print en van uitstekende kwaliteit. Je hebt de keuze uit verschillende modellen en formaten.

.


Bereken eenvoudig en snel uw juiste configuratie
in onze Sticker.be shop.extra info nodig?
Chat met ons of bel 0032 9 282 84 38

Wanden als sponsor wall


Onze wanden zijn dé perfecte sponsorwalls. Eenvoudig te verplaatsen of mee te nemen. De prints zijn simpel en snel vervangbaar voor een volgend evenement.

Pop-up wanden recht of gebogen. De rechte wand is een vouwwand voorzien van een print op stof. De gebogen variant is een vouwwand met een in banen opgedeelde print.
Welke variant u ook kiest: onze presentatie- en sponsorwanden zijn eenvoudig in gebruik, voorzien van een haarscherpe print en van een degelijke kwaliteit.

Ook losse prints verkrijgbaar.

Kies uit vijf varianten
Maak uw keuze uit een ruim assortiment beurswanden met de gebogen of rechte pop-up wand, zipper wand, aluminium beursframe of roll-up XXL. Voor de zipper wand, gebogen of rechte pop-up wand en het beursframe kunt u losse prints bijbestellen.
Kiest u voor een pop-up wand?
Bestel dan ook een bijpassende kofferprint en haal het maximale rendement uit de transportkoffer van jouw gebogen pop-up wand

brede roll-up XXL
rechte pop-up wand

extra info nodig?
Chat met ons of bel 0032 9 282 84 38

Sinds jaren levert Mares eenvoudig opstelbare presenteerstanden sponsorwalls.

Zipper wand
Beursframe
Translate