Mondmaskers

3PLY-mondmaskers.
importservice

Hoogwaardige medische mondmaskers aan importprijzen.
Aangezien wij zeer goede betrouwbare en rechtstreekse contacten hebben met onze fabrikanten in het verre oosten en door het terug een tekort aan mondmaskers wensen wij ons steentje bij te dragen in deze moeilijke tijden.  

Wij willen onze jarenlange import-expertise delen met u of delen met mensen die u kent die dringend mondmaskers nodig hebben.

Alsof u rechtstreeks bij de fabrikant aankoopt, wij nemen de rompslomp van invoer en administratie op ons, zodat u zich kunt concentreren op wat veel belangrijker is.
#SamenTegenCorona

Voorwaarden:
Orders worden pas in verwerking en productie genomen na het plaatsen van uw bestelling. DOC (Declaration of conformity) wordt opgemaakt zodra het lot-nummer beschikbaar is tijdens de productie.
SGS  & UL Test Report beschikbaar

Productietijd :  2 à 3 weken

Een bestelling van 10.000 stuks kunt  u vermeerderen per veelvouden van 2.000 stuk

Orders dienen 100% vooraf betaald te worden.      
De prijzen worden vastgelegd bij het ondertekenen of betaling van het order. indien er tussentijdse wijzigingen gebeuren van overheidswege kan Mares de verbintenis ontbinden met de garantie van terugbetaling.

Bestellen? Vraag steeds naar de laatste import-dagprijs.
tel (B) 09 282 84 38 (NL – L) 09 282 84 38
(contact formulier onderaan deze pagina)


Of snel uit voorraad op kleine oplage.
bestel ze hier per doos van 50 stuks

(samenstelling Type 1 masker – verschil type 1 en Type 2 zie verder)

Hoogwaardige medische mondmaskers met metalen strip zodat het masker rond de neus wat aangedrukt kan worden. 
Dit is een medisch hulpmiddel en beschermt personen tegen ziekteverwekkers uit de neus of mond van andere personen.
Daarnaast helpt het de gebruiker om het aanraken van eigen mond of neus met eigen handen te voorkomen.

TYPE 1
Eigenschappen chirurgisch mondmasker type 1:
Bacteriële filterefficiëntie (%) ≥ 95%.
Ademweerstand (Pa/cm2) < 29,4 Pa. Niet herbruikbaar. Voor eenmalig gebruik gedurende max. 8 uur. Dit masker valt in categorie 1 wat inhoudt: bedoeld voor patiënten, bezoekers, cliënten (klanten) en medewerkers in bedrijven, niet voor zorgverstrekkers.
Testrapport verkrijgbaar op ernstige aanvraag.

TYPE 2
Eigenschappen chirurgisch mondmasker type 2:
bacteriële filterefficiëntie (%) ≥ 98%.
Ademweerstand (Pa/cm2) < 29,4 Pa.
Niet herbruikbaar. Voor eenmalig gebruik gedurende max. 8 uur. Dit chirurgisch masker valt in categorie 2 wat inhoudt: voor gebruik door zorgverstrekkers, medewerkers, bezoekers, patiënten en cliënten (klanten) in die gevallen waarbij een mondneus masker vereist is, maar waar er geen risico bestaat op spatten van lichaamsvloeistoffen.
Testrapport verkrijgbaar op ernstige aanvraag.
 

Definitie van een chirurgische masker
In Europa moeten de chirurgische maskers voorzien zijn van een CE-merk en beantwoorden aan de vereisten uit EN 14683. Deze vereisten hebben betrekking op de constructie, het ontwerp en de technische prestaties zoals beschreven in EN 14683 “Surgical masks – requirements and test methods”.
De norm definieert chirurgische maskers als : medisch hulpmiddelen die de mond, neus en kin bedekken en een barrière vormen tegen infectueuze agentia met het doel de directe overdracht tussen het verzorgend personeel en de patiënt tot een minimum te herleiden.
Onderworpen testen volgens EN 14683:
bacteriële filtratie efficiëntie (BFE)
ademendheid (delta P)
microbiële reinheid (Bioburden)
biocompatibiliteit
weerstand tegen vloeistofspatten (synthetisch bloed) niet van toepassing voor voor type 1 en Type2
Er worden geen vereisten gesteld aan de barrière tegen inerte deeltjes
(bron Centexbel)

BTW tarief van 6%
De btw is verlaagd naar  6%:  Aanpassing btw tarief volgens wijziging v/h Koninklijk besluit 20 van 20 juli 1970 beslist op Ministerraad van 2 juli 2020 om vanaf 4 mei 2020 t.e.m. 31 dec. 2020, de levering en de invoer van beschermingsmiddelen, zoals mondmaskers en handgel, in de strijd tegen COVID-19 te onderwerpen aan het verlaagd btw-tarief van 6 %.  Indien deze regel alsnog verworpen wordt voor deze verkoop  door de BTW-controledienst, kan de verkoper het verschil aan BTW terugvorderen aan de klant.

Wat is DOC? Declaration of conformity
Een conformiteitsverklaring, ook wel een EG verklaring van overeenstemming, CE certificaat of EU verklaring van overeenstemming genoemd, is een document dat moet worden ondertekend door de fabrikant, waarmee hij/zij verklaart dat het product aan de relevante Europese productveiligheidswetgeving voldoet.
 De conformiteitsverklaring is een wettelijk verplicht document voor alle producten die binnen CE markering vallen. Afhankelijk van het soort product, kan de verklaring in het technisch dossier worden bewaard of moet deze bij het product worden geleverd.
 Door de conformiteitsverklaring te ondertekenen, neemt de fabrikant of de importeur (de importeur wordt wettelijk gezien als de fabrikant) de volledige verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid voor het product.Wenst u meer info, hebt u een vraag of wenst u te bestellen?

Contacteer ons: (B) 09 282 84 38 (NL – L) 0032 9 282 84 38
Of vul onderstaand formulier in.

  Naam en Voornaam:

  Email adres:

  herhaal email adres (ter controle):

  Naam bedrijf of verenigen / particulier:

  Tel / gsm:

  Straat + huisnummer:

  Postcode + Woonplaats

  Welke info wenst u over onze mondmaskers? Geef zeker aantal en type op: