Welke gadgets kiezen voor de Canteclaerstoet?

We kregen al verschillende vragen om te helpen bij de keuze van aanschaf van gadgets om uit te delen op grote evenementen zoals de Canteclaerstoet. Uit eigen ervaring, die van klanten en organisatoren, kan je rekening houden met de volgende regels en hints:

©Foto XM Publi-Canteclaerstoet 1987 voor de verkoopszaal wat nu Brasserie Bruno is.

Kies je om massaal uit te delen? Let dan op, een reclame-optocht duurt vrij lang, zorg dat je niet onmiddellijk door je voorraad heen bent.

Wil je de dag zelf opvallen? Zorg dat alle bezoekers zien wat je uitdeelt!  Bijvoorbeeld zonnebrillen zijn daarvoor ideaal, ze vallen onmiddellijk op. Als een deel van het publiek de rest van de dag met jouw reclamebril rondloopt, scoor je 100%. Ook ballonnen vallen zeker op.
Langdurige publiciteit?  Kies iets dat niet onmiddellijk weggegooid kan worden en later onder de aandacht blijft. Ballonnen vallen zeer goed op in het straatbeeld, maar eens thuis, raken ze snel in de vuilbak. Hier is bijvoorbeeld een balpen beter.
De juiste link met jouw bedrijf. Probeer in het thema van je activiteit te blijven. Zoals een rolmeter past bij een bouwfirma, past een flessenopener bij een drankenhandel en een spaarvarken bij een bank… enz.
Binnen een budget. Moet je veel uitdelen en wil je het toch betaalbaar houden? Bij de groep low-budget is de balpen een topper, deze scoort nog altijd. Alleen moet je opletten dat de gift in kwestie toch degelijk is. Een balpen die snel stuk is komt over als rommel… en dat wil je toch niet achter je naam hebben.


Ideetjes en prijsvoorbeelden…

BALLONNEN
vb. 1000 stuks
 €0,19 incl. opdruk 1 kleur
Bestel | kleuren
ZONNEBRILLEN
vb. 1000 stuks
 €1,38 incl. opdruk 1 kleur
Bestel | kleuren|brillen

FLUITJES
vb. 1000 stuks
 €0,57 incl. opdruk 1 kleur
Bestel | kleuren

BALPENNEN
vb. 1000 stuks
 €0,30 incl. opdruk 1 kleur
Bestel | kleuren |balpennen


Maak de juiste keuze…

Mares helpt u betere reclame te voeren

In onze online shop kan je nog meer dan 3000 ideetjes vinden en automatisch de prijs berekenen volgens de gewenste aantallen.
Kijk je liever in een papieren cataloog van 432 blz. of heb je hulp nodig
Bel mij gerust 09-282 84 38

Xavier Mares

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *