Leiepoort campus Sint-Hendrik gaat de strijd aan met plastic

Veel scholen gaan de strijd aan met plastic.  Zo ook de Leiepoort Campus Sint-Hendriks uit Deinze.  Samen met Mares kozen voor een sterke en lekvrije drinkfles met afneembare beker gemaakt uit Tritan. Dit is een supersterk en BPA-vrij plastic. ((Productinfo)
Deze zeer betaalbare fles konden ze nog goedkoper aanbieden doordat de leerlingenraad, de ouderraad en de school een deel betaalden, maar ook doordat Mares een extra mooie korting voorzag. Mares legt bij de inkoop van zijn goederen ook de focus op duurzaamheid en kiest milieubewust welke producten zij aanbieden.

Lees ook het artikel in Het Laatste Nieuws

© foto leerlingen met de Maresfles: Anthony Statius

 

Deze drinkfles in Tritan® is een typisch voorbeeld van een handige drinkfles met de nodige sex-appeal om de bewuste gebruiker te overtuigen voor dit eco-product te kiezen.
Deze fles is een perfect alternatief voor veel te dure Dopper. (v.a.± €3,50)
Ze bestaat in 6 leuke kleurtoetsen en is bedrukbaar in 1 kleur met uw logo of met een digitaal label tot 8 kleuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer productinfo en prijzen

Wat is Tritan®:
1 Tritan is een BPA-vrij plastic – het is niet vervaardigd met bisfenol A (BPA) of andere bisfenolverbindingen, zoals bisfenol S (BPS).
2 Tritan is stootvast – producten kunnen veilig worden gebruikt zonder dat ze breken of barsten.
3 Tritan is sterk – het verlengt de levensduur van waterflessen en voedselcontainers, waardoor de afvalstroom wordt verminderd.
4 Tritan is resistent tegen de vaatwasser – het materiaal kan bijna onbeperkt gewassen worden zonder enige materiaal achteruitgang.
5 Tritan is veel lichter dan glas – hierdoor is het gemakkelijker te hanteren, zonder de angst voor het breken van het materiaal.

Translate