Bekijk alle Blogs

Signalisatie op Kaderweekend Gymfed

Naar jaarlijkse traditie  ging In en rond de Topsporthal Vlaanderen een nieuwe editie van het Kaderweekend door. Het opleidingsweekend voor alle coaches en bestuursleden trok ook dit jaar veel volk naar Gent! Wij verzorgend de volledige signalisatie van dit reuze evenement.  Ook werden dit weekend de nieuwe kindermascottes De Kidies voorgesteld getekend door Xavier Mares.

Leiepoort campus Sint-Hendrik gaat de strijd aan met plastic

Veel scholen gaan de strijd aan met plastic.  Zo ook de Leiepoort Campus Sint-Hendriks uit Deinze.  Samen met Mares kozen voor een sterke en lekvrije drinkfles met afneembare beker gemaakt uit Tritan. Dit is een supersterk en BPA-vrij plastic. ((Productinfo) Deze zeer betaalbare fles konden ze nog goedkoper aanbieden doordat de leerlingenraad, de ouderraad en de …

Leiepoort campus Sint-Hendrik gaat de strijd aan met plastic Lees verder »

Gentthrowdown Sponsorwall en signalisatie

De organisatie van Gentthrowndown vertrouwde ons de volledige signalisatie toe.  Ook kozen ze voor onze handige sponsorwall. Deze superhandige sponsorwall staat in minder dan 1 minuut opgesteld. Deze sponsorwall heeft een ruime oppervlakte van  2 x 2,50 meter (BxH)

“Nat kleven” van Paasstickers

Hoe kleef je onze Paassticker sticker zonder blaasjes? (natte techniek) Mislukt het u ook steeds?.. een sticker kleven zonder blaasjes. Mares kan stickers leveren die de eigenschap heeft om eenvoudig te kleven, zonder zorgen. Instructie video

Hoe werkt u SPAM in de hand?

Krijgt u ook veel mails met uw emailadres zichtbaar voor iedereen in CC? Dit is niet zo verstandig en zeker niet de correcte manier. Dit werkt het spammen alleen maar in de hand… Zo gaan pas virussen de wereld rond !   Een kettingbrief, weet je nog ? 

Is uw site secure? Https

HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) is een internetcommunicatieprotocol. Hiermee worden de vertrouwelijkheid van de gegevens beschermd tussen de computer van de gebruiker en uw site. Gebruikers verwachten een website veilig en privé te kunnen gebruiken. We raden u daarom aan HTTPS te gebruiken om de verbindingen van de gebruikers met uw website te beveiligen, ongeacht de …

Is uw site secure? Https Lees verder »

Let op met phishing

Nieuwe versie van valse mails in omloop.   Helaas blijven er phishing mails circuleren. Recente meldingen komen vanuit domeinnaamhouders die benaderd werden door eudt.be  /  domeinnaamregister.com die hen met aandrang vroegen om een extra domeinnaam te registreren.

Chinees Nieuwjaar

CHINEES NIEUWJAAR 16 februari 2018 Dit jaar viert de Chinese gemeenschap Nieuwjaar onder het teken van “De Hond” Wij wensen onze collega’s en leveranciers uit China een Gelukkig Nieuwjaar.