Facebook afbeeldingen… hoe groot moeten ze zijn?

Hoe groot moet een afbeelding zijn om goed op Facebook te publiceren?
Wie regelmatig Facebook-advertenties plaatst, zal het al gemerkt hebben. De afbeeldingen kloppen niet altijd met wat je graag zou willen.  Met het  dit overzicht zal het al een stuk eenvoudiger gaan. (meer…)

Sciencefiction van 20 jaar geleden

Internetvisie uit 1995 (video) Leven wij nu in de sciencefiction die ze 20 jaar geleden voor ogen hadden? Hoe snel kan iets gaan? In deze verloren gewaande reportage van de toenmalige BRTN ziet u hoe ze denken dat we met computers zullen omgaan in de toekomst, zeg maar vandaag  anno 2014.

(meer…)

Bleutooth uitvinder verdient geen cent aan zijn uitvinding

De uitvinder van Bluetooth, de Nederlander Jaap Haartsen, werd opgenomen in de Amerikaanse Hall of Fame van uitvinders. De ceremonie werd gehouden in het Smithsonian American Art Museum in Washington DC.
(meer…)

Welke gadgets kiezen voor de Canteclaerstoet?

We kregen al verschillende vragen om te helpen bij de keuze van aanschaf van gadgets om uit te delen op grote evenementen zoals de Canteclaerstoet. Uit eigen ervaring, die van klanten en organisatoren, kan je rekening houden met de volgende regels en hints: (meer…)

Foute kopstanden of displays

Zo verkopen ze die tang nooit.
Vaak vinden we in grootwarenhuizen producten terug met een videopresentatie… De fabrikant betaalt extra voor deze visibility… Spijtig genoeg merken we heel vaak dat deze goederen zonder prijs staan uitgesteld

Brico Doe-Het-Zelf centra en Makro zijn daar koplopers in. (meer…)

De ecologische oplossing voor Joke Schauvliege’s “plastic-zakjes-probleem”

Vlaams minister van Leefmilieu Joke Schauvliege wil plastic zakken in alle winkels verbieden.
Schauvliege denk dat de consument bereid is om van die plastic zakken af te stappen als ze gaan shoppen, Ondernemersorganisaties UNIZO en NSZ zijn tegen haar voorstel. “U zou beter de zelfstandigen ondersteunen” verwijten ze haar.
(meer…)

Week tegen pesten

Van 17 tot 24 februari 2017 loopt de week tegen pesten. Scholen en bedrijven kunnen via de anti-pestbandjes tonen dat ze pesten niet tolereren in hun school of bedrijf. Deze anti-pestbandje zijn de gekende siliconebandjes die hun kracht al bewezen hebben in solidariteitsacties… zoals de gekende gele Live Strong polsbandjes.
Geef pesten geen kans! Pesten? Nee, bedankt
(meer…)

Hoe kleef je een statische sticker zonder blaasjes?

Hoe kleef je een statische sticker zonder blaasjes?
Mislukt het u ook steeds?.. een sticker kleven zonder blaasjes.
Hoe pakt u het nu goed aan? In deze handige instructievideo tonen wij het  stap voor stap.

(meer…)

Error codes… Wat betekenen ze?

Kom je ook wel eens op een webpagina waarop een error code staat, meestal gekoppeld aan een getal?
Wat betekenen al die cijfers? Hierbij een handig overzicht van de belangrijkste errors. (meer…)

All I Want for Christmas Is You

Een leuke verrassing van James Corden  met een kerst editie van Carpool Karaoke met Mariah Carey,… en een pak andere gasten. Zij zingen Mariah’s klassieker ‘All I Want for Christmas Is You. ”
Betoverend mooi…
(meer…)